Cascada rajongói oldal

Cascada rajongói oldal, érdekességek, információk, a német formációról, Natalie Manian és Yanou csapatáról. Látogass el TE is! A cascada.hu hivatalos blogja.

Hírdetés

Hírek

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Hírdetés

Linkblog

Hírdetés

Natalie férjhez ment

2011.07.21. 10:52 | Widi | Szólj hozzá!

A 29 éves énekesnő – aki mindenkinek a Cascada dance-csapatból lehet ismerős – úgy érzi, megtalálta élete szerelmét, akihez nemrégiben férjhez is ment.

Natalie Horler férjhez ment

Natalie Horler, a Cascada énekesnője fülig szerelmes! A hetekben ment hozzá választottjához, a 29 éves üzletemberhez, Maurice-hoz. A házasságuk azonban kissé titokban zajlott, így történt az is, hogy a rajongókat is meglepetésként érte a hír. Az esküvő nem kapott nagy nyilvánosságot.

„Több mint fél éve vagyunk kapcsolatban Maurice-szal. Úgy érzem, volt elég időnk beleszeretni a másikba – úgy ismerjük egymást, mintha tiniszerelemként kezdődött volna ez az egész, több mint tíz éve” – nyilatkozta Natalie, akit egy kis olasz faluban vett el Maurice. „Nem volt nagy ünnepség – 80 vendég, hatfogásos menüvel, ami leginkább tésztákból állt.” Az énekesnő a nagy napon saját tervezésű esküvői ruhát viselt, fekete és fehér Swarovski-kristályokkal kirakva.

A június 25-én hazánkban is koncertező Horler nem csak a magánéletében sikeres – nemrégiben megjelent dala, a San Francisco (melyhez klip is készült) már ostromolja a német, osztrák és svájci toplistákat, egyből bejutva a Top 3-ba az iTuneson. A Cascadának június 20-án jelenik meg negyedik albuma, az Original Me, amiből már napvilágot látott néhány dal félperces előzetese, a rajongók nagy lelkesedését és elismerését kiérdemelve.

A bejegyzés trackback címe:

https://cascadamusic.blog.hu/api/trackback/id/tr613085740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása